Навчальний семінар "Проблеми виконання сертифікаційної роботи з української мови та літератури"

/Files/images/2018-2019/семынар.jpg

Тестування – це серйозне випробування, тому завдання школи і вчителів допомогти здобувачам освіти налаштуватися на успіх, ознайомити з правилами проходження ЗНО, допомогти у підготовці до важливого іспиту. Саме тому у Ясногірській ЗОШ І – ІІІ ступенів 17 грудня 2018 року відбувся навчальний семінар «Проблеми виконання сертифікаційної роботи з української мови та літератури. Навчальний інструментарій учасника ЗНО», який організувала методист відділу освіти Сарненської РДА Гаврилюк С.І.

- Не можна сказати, що для нас було все новим. Та однозначно можна стверджувати, що найцікавішим було живе спілкування з учителями Зозюк В.В. та Крат Н.В., які безпосередньо перевіряють сертифікаційні роботи у Львівському регіональному центрі оцінювання якості знань, - ділиться враженнями учениця 11 – Б класу Лехкобит Анжела.

Заступник директора з навчально-виховної роботи, відповідальний за реєстрацію та підготовку до ЗНО, Лехкобит Л.М. зазначила:

- З перших хвилин спілкування вчителі знайшли спільну мову з учнями. Цікавий підхід до написання власного висловлення показала вчитель української мови та літератури Сарненського районного ліцею «Лідер» Крат Н.В.. А вчитель Сарненської гімназії Зозюк І.В. пояснювала складніші тестові завдання в деталях. Вчителі та учні задоволені на всі 100%, а ефективність спільної роботи педагогів школи та вчителів, які проводили навчальний семінар, покаже зовнішнє незалежне оцінювання.

Кiлькiсть переглядiв: 389

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.